Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nya vänner genom bloggen – Livet med dobermann

Nya vänner genom bloggen

Det lönar sig att skriva om andra hundar på bloggen visar det sig! Jag har nämligen nämnt en Amirace-vovve i tidigare inlägg, detta läste hans matte och kontaktade mig för några dagar sedan. Vi träffades på klubben häromdagen och gick en liten promenad, fikade lite och pratade mycket! Otroligt trevligt!

Jag klappade honom lite på huvudet, den snygge Amirace Admirable-Action eller Gizmo som han heter till vardags. Jag tycker att han är så fin och han verkar vara en trygg och glad hund. Jättegosig! Hans matte och husse tränar både sök och spår med honom och jag vet att i alla fall matte är instruktör på klubben. Vi pratade om att jag ska få följa med och titta lite hur de tränar ”om jag hade lust”. (Vilket skämt, självklart vill jag det!) Jag vill lära mig allt.

Har den senaste tiden funderat på att börja träna lydnad med Lina, vill göra något lite vid sidan av specialsöket. Träningskompisar i specialsök växer inte på träd och det vore kul att göra något som man kan träna tillsammans med andra. Specialsöket kräver planering, tid och materiel och det är sällan jag orkar fixa allt när jag är själv. Kul att testa på lite annat också, se om Lina tycker att det är kul! Jag fick ett tips av Gizmos matte på en första-övning att börja lära in fot. Taggad som tusan åkte vi hem till Linas matta i hallen och började öva. Nu när Lina vet att ”klick är lika med rätt” och vi kört rätt så mycket kontaktövningar så tog det inte många minuter innan Lina var helt med på vad hon skulle göra. Lätt som en plätt!

Vovvarna träffades inte, de låg och vilade sig i bilarna, så jag uppskattade nog mötet med Gizmos matte och Gizmo mer än Lina gjorde. Hon får nog nosa lite på honom en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *