Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Var tusan var skylten? – Livet med dobermann

Var tusan var skylten?

När vi gick i rastgården då i fredags så pratade vi med en kvinna som berättade att hon också åkte skidor med sin hund. Hon hade hört från någon bekant att det hade dragits upp hundspår på golfbanan. Skulle tydligen vara komplett med skylt som visade vilket spår som var det hundvänliga och allt.

Därför kastade jag på mig skidkläderna och släpade med husse och Iris till golfis i går. Hurra, nu skulle vi få åka finspår utan att göra någon upprörd.

Men inte såg vi någon skylt! Var tusan var skylten, den efterlängtade skylten? Vi åkte hela varvet som är lite mer än 3 km och ingen skylt eller något som liknade skylt. Däremot såg vi en annan hund på avstånd som drog precis som Iris med sele och draglina.

När vi ändå var där så åkte vi tre varv så när vi var färdiga hade vi åkt strax under milen. Iris skötte sig bra under omkörningarna men på tredje varvet såg jag att hennes tassar gjort avtryck på en del ställen i spåren. Nu började det visserligen regna senare på eftermiddagen och i dag har det varit flera dumma plusgrader så jag undrar hur mycket spår som finns kvar men ändå. Hade det funnits en skylt då hade tassmärkena varit ok, nu kändes vi som värsta huliganerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *