Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 438 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 438 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 490 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:438) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Blue and metallic – Livet med dobermann

Blue and metallic

å grund av en inställning på kameran så har den senaste veckans bilder blivit väldigt kalla och blåa i färgen. Nu var det en inställning som jag inte visste hur man ändrade själv så det var inte med flit så att säga, men jag gillar ändå effekten. Tog några bilder på hundarna i dag innan jag bad husse om hjälp med att ändra inställningarna. Så nu har jag lärt mig något nytt.
bluemet
Iris är inte black and tan, hon är blue and metallic.

bliueste
Älskade Lina med sin roliga öron, gråa näbb, krysstassar och speciella blick.
bluerug

Nu med nya kameran så vill jag fota allt och alla och helst ha en egen fotostudio hemma. Inte för att jag tycker att jag är så duktig utan för att det är så roligt att ta bilder! Ska försöka övertyga några vänner och vänners hundar att ställa upp lite på bild här framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *