Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 En massa pussar på träningen – Livet med dobermann

En massa pussar på träningen

När Lina hade promenerat färdigt på stan i går så åkte jag mer eller mindre bara hem och bytte hund och packade träningsväskan och så rullade bilen mot Enköping. Emelie och Anna följde med som sällskap.

När vi kom fram var Ronnies vovve Eddie ute på tomten. Honom har jag inte sett på nära håll sedan i somras då han och hans bröder var små och söta. Jag frågade Ronnie om jag fick gå in och hälsa på Eddie och det fick jag. Eddie blev väldigt glad över att någon ville vara hos honom och jag fick många, många pussar! Han gick faktiskt bara runt och var glad hela tiden, kul hund!
kompis2
Eddie var så glad och skuttade runt så mycket att jag bara fick en bild där han satt still frivilligt, men då krävdes det att hans husse hjälpte till för att få den bilden!

Rätt fort upptäckte Eddie också att det var någon liten typ som rörde sig på andra sidan staketet, samtidigt upptäckte lilla Anna att det var en stor svart kille där bakom plankorna. Han kikade efter henne, hon kollade in på honom. Sen pussades de väldigt mycket genom staketet!
kompis1

Efter alla pussarna la jag faktiskt ifrån mig kameran och ägnade mig åt att träna med Iris. Först tränade vi lite lydnad och linförighet, putsade på vänstersvängarna och att vända helt om åt vänster. Det kändes som att det gick lite bättre än sist vi gjorde det, Iris följer med med sin lilla rumpa nu. Bättre ska det bli dock. Mera rumpövningar.

Sen körde vi några ronderingar och för första gången fick Iris rondera ett skjul och sen springa vidare till nästa där Ronnie stod med hennes kudde. Iris tyckte att det var kul! Vi var på tre från början på träningen men på slutet var vi bara två som tränade så vi hann träna rätt mycket också.

När det hade bli tokigt mörkt tränade Emelie och jag några inkallningar med lilla Anna. Tjo vad hon sprang mot matte!

Sist men inte minst så bjöd Ronnie på lite fika i hans kök, det var skönt att komma in i värmen, det känns att det börjar bli kallare på kvällarna nu när solen går ner.

Avslutar med bild på vår otroligt söte träningskompis boxern Kompis. Honom vill jag pussa på!
komi1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *