Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lilla Anna i stora staden – Livet med dobermann

Lilla Anna i stora staden

I dag var det dags för lilla Annas stadspremiär. Emelie frågade om jag ville följa med och Lina räckte upp en tass och ville också följa med så vi åkte in och mötte Emelies gäng på Sergels torg. Så här såg det ut när jag och Lina kom upp från T-centralen:

(Emelie förklarar att det inte är två rottweiler som hon har i snöret, vovvarna tittar efter Lina.)
staden10.2

När sedan Lina hade hälsat glatt på Expo och nosat igenom Anna väldigt noga så knatade vi bort mot Sergelgången. Precis samtidigt som jag frågade Emelie om hon hade med sig lite papper incase of kiss så pinkade Anna. Vi hittade en gratistidining i ett ställ som sög upp kiss finemang!

Där mötte vi Emelies kompis Elin som var ute på stan och promenerade. Emelie och alla tre vovvarna stannade och sa hej.
staden10.3

Elin fick en dobermannvalp att hålla i kopplet och så gick hela gänget vidare bort mot Kungsträdgården.

I Kungsträdgården upptäckte lilla Anna att man kunde leka med Expos koppel…
staden10.4
…sen upptäckte hon att om man la sig i häcken och sträckte på sig så kunde man smaka på blommorna!
staden10.10

Efter att ha utforskat Kungsträdgården och svarat på frågor om Expo, Lina och Anna var mamma, pappa, valp så gick vi längs vattnet till Drottninggatan där vi började knata tillbaka mot Sergels torg igen.

Emelie, Elin, lilla Anna och Expo på Drottninggatan.
staden10.9

Lina och jag på Drottninggatan.
staden10.1

Väl framme på Sergels torg kände vi för fika i solen och satte oss på en bänkliknande sak mellan två övergångsställen och cirkulationsplatsen runt stora fontänen.

På en av de platta bänkarna satte vi oss, bilden från hitta.se är inte alls lika solig som vi hade det i dag!
staden10.8

Vi turades om att gå och köpa fika och när lilla Anna var jättedukitg när Emelie försvann för att handla. Vi hade en sån tur att en polisbil tuta förbi oss på andra sidan rabatten också, något som lilla Anna inte brydde sig om ett dugg. Cool tjej.

Lilla Anna vilar men håller koll med ena ögat öppet så hon inte missar något viktigt.
staden10.7

Jag passade på att kramas med och lukta på lilla gumman också. Man blir ju trots allt lite valpsjuk när man träffar henne så jag var tvungen att ha henne i famnen en stund och snusa lite på henne!

Lilla Anna och jag!
staden10.5
staden10.6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *