Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jaga valpen och testa inställningar – Livet med dobermann

Jaga valpen och testa inställningar

I går läste jag på lite om slutartid och bländaröppningar så när solen lyste i dag så var jag ju tvungen att åka ut i fina vädret och testa kameran. Lina, Iris och jag åkte till klubben där vovvarna fick leka och träna lite om vartannat.

Mötte även en snäll pudel som vi gick kurs med i våras och vi mattar babblade en stund om väder och vind och hundträning. Trevligt.

Lina vilade i solen när Iris hjälpte mig att testa kameran. Iris hoppade, lekte, skällde, låg ner, stod upp och sträckte ut så att jag fick fota och testa olika inställningar.
traff210
su6
När vi var klara med det så fick jag sms från Emelie som ville komma och hälsa på. Då fyra dobermann i en bil blir ett par för många åkte jag hem och lämnade av Lina där innan jag och Iris susade vidare för att plocka upp lilla Anna och stora Expo.

su20.jpg_thumb Efter att lilla Anna satt sina tassar på klubben så ville jag inte göra något annat än att jaga henne med kameran, vilket jag gjorde! Solen började gå ner bakom träden så jag fick klura lite på inställningarna igen men några bilder blev det mellan mina misslyckanden. Att jaga en valp med det objektivet tar på krafterna. Lilla pluttvovven fattade inte att det är porträttbilder som blir bäst och sprang bara runt!

En bild fick jag på dem alla tre när de satt still men den fick vi jobba lite för att få till kan jag säga!

Tre dobermann i lite olika storlekar. Iris, Expo och lilla Anna.
traff1

su16.jpg_thumbLilla Anna blev väldigt söt på bild!

Sist men inte minst måste jag säga att jag var väldigt glad och belåten över hur Iris hanterade sitt första ordentliga möte med lilla Anna. Hon sa åt henne att dra åt helvete när hon trodde att Anna var ute efter hennes matte eller bollen vid några tillfällen men hon studsade inte på Anna som hon studsar på Lina t ex. (Ja, för då hade ju Anna dött!) Iris var duktig och jag får nog lov att ge henne några mognadspoäng faktiskt.su9.jpg_thumb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *