Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Smågodisar – Livet med dobermann

Smågodisar

lillaa5 När Iris och lilla Anna var i den där djuraffären XL-zoo så hittade vi halsband som var fina och färgglada i nylon som jag genast ville ha.

Bilden här till vänster har jag lånat från deras hemsida och håll med om att de ser ut som färgglada smågodisar! Hamilton heter märket och även om butikens utbud inte var i lika glada färger så hade de många att välja på. Jag köpte ett lila och ett som var i färgen ”raspberry”.

Eftersom det är valdag i dag funderar jag på att klä upp flickorna i deras fina nya halsband och gå och rösta. På vägen dit vill jag hetsa Iris över bollen och väl framme peka på människan från Svergidemokraterna och säga att h*n har bollen och sen släppa Iris.

Med lite tur kanske människan jagas hela vägen hem och stannar där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *