Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Spår från början – Livet med dobermann

Spår från början

lillaa2
Ja, inte så svårt att gissa vad vi går för kurs just nu jag och Iris! Jag kände att vi behövde någon som styr upp oss i spåret och till det kan jag inte tänka mig nåon bättre att hjälpa mig än Gun-Marie.

Jag tror att jag gått lite för fort fram och därför backar vi nu och börjar om. Känns jättebra. Dessutom är vi så få att det känns som att vi har 100% uppmärksamhet från G-M.

Korta raka spår (så rakt den nu bli i en kuperad skog) med belöning i slutet gjorde vi första lektionen. Husse följde med och fick vara Iris spårläggare. Vi passade även på att låta Iris lukta på lite hussedoft innan hon gick sina spår och det ska jag försöka fortsätta med nu. Dvs att ge Iris en ”smeller” på den som lagt spåret.

Så nu hoppas jag att det blir en bra spårhöst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *