Höglöp är skumt

4juni151 En viss förvirring råder just nu på min gräsmatta.

Följande har hänt flera gånger i dag och det har utspelat sig likadant varje gång; Sally ligger och är upptagen med att tugga på något lämpligt när Iris kommer fram och slår till henne med tassen och säger att hon vill leka med Sally.

Sally som alltid vill leka med Iris blir glad och tror de ska brottas och hugger tag i Iris bakhas. Här blir förvirringen total för något i Iris hjärna just nu säger tydligen att så fort intresse visas för någon bakre kroppsdel ska hon vika undan svansen och stå still.

Så där ligger Sally på marken med Iris ben i munnen och undrar när leken ska börja. Iris vet jag inte ens vad hon tänker men det hela leder till ögonblick som varar i evighet där inget händer och ingen rör på sig och jag bara skrattar.

4juni152
Det här med höglöp är skumt alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette