Små Dobfanciers-knattar

Laine och Torbjörn hade med sig två små jobbiga men väldigt söta typer till lägret. De fick ju så klart inte träffa några av de andra hundarna men de roade sig kungligt ändå. De hängde sig fast i allt de fick tag på, här ett rep som Torbjörn skulle ta till bilen.
8juli161

Småknattarna kollade (läs åt, tuggade och bar runt) på några av våra leksaker som jag hade lagt på backen när jag skulle fota dem. Föremålsintresset verkar finnas där, haha!
8juli162
8juli165

Sen kom en av de andra Dobfanciers-hundarna ut och skulle rastas. Knattarna tyckte uppenbarligen att hon var världens bästa för de blev jätteglada av att se henne!
8juli163
8juli164
Hade det inte varit för att jag och mina hundar hade rummet mitt emot valparna och resten av Dobfanciersligan och jag kunde höra Laine varje gång hon utbrast ”Valparna neeej, vad gör ni?!” när de kissade inne, välte mat- och vattenskålar osv så hade jag kanske blivit lite valpsjuk. Men bara kanske…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette