Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dobermannskepp kommer lastat – Livet med dobermann

Dobermannskepp kommer lastat

Ibland när någon ser mig knata runt med hundarna och bebisen så frågar de om jag behöver hjälp. Men det behöver jag ju inte, man kan hålla babysitter i en hand och två koppel i andra handen. Inte helt optimalt om en kanin eller dum katt skuttar förbi men det går. Dessutom händer ju inte det så ofta.

Lite tungt och otympligt att alltid ha händerna fulla är det ju dock. Därför brukar jag göra så mycket jag kan på samma gång för att slippa släpa hit och dit och upp och ner många gånger.

Exempel: Ska bebis till bvc för att mätas och vägas så tar vi med oss hundarna i bilen. För då kan vi handla på ica som ligger i närheten av bvc. Och hundrastgården ligger på vägen till så då rastar vi hundarna innan. Och när vi ändå är ute och åker i de krokarna brukar vi åka bort till Bromma Zoo och köpa hundmat.

Väl hemma igen brukar jag vara rätt trött av mätning, vägning, rastning, matköp och zoo-affär. Så då brukar jag ta allt samma vända ur bilen för att slippa släpa flera gånger. Mitt snitt är alltså 6 kg bebis, 11 kg hundmat, 60 kg dobermann och 3-4 ica-kassar och ett par paket blöjor. DÅ hade det varit finemang om någon kunde dyka upp och hjälpa till! Har jag tur ska någon granne in eller ut genom porten när ett dobermannskepp kommer lastat. Då brukar de hålla upp porten åt mig. Det är lyx!

Skötväska undrar kanske någon? Icke! Skulle bebis behöva ny blöja har jag en i fickan tillsammans med några tvättlappar i en hundbajspåse. Bebis får äta innan vi åker och direkt när vi kommer hem. Planering!

3 svar på ”Dobermannskepp kommer lastat”

  1. Känner igen mig ? Släpa hundfoder för två st. Vi hjälptes åt. Mamma fanns där hela tiden ? Glömmer aldrig när jag kom hem med en bukett blommor. Expo tog dom i munnen direkt. ??? han var så stolt att få bära denna bukett. Kämpa på, vill jag säga. Nu har ni fullt upp i många år. Fråga mig ?

  2. Du skulle kanske behöva ha en skrinda. När ryggen pajar så blir det riktigt illa,Jag vet!

    1. Ja ryggen är lite trött så jag behöver nog släppa lite på envisheten och ta hand om ryggen min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *