Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rasmästerskap i IPO 2018 – Livet med dobermann

Rasmästerskap i IPO 2018

Årets rasmästerskap i IPO/BSL/FH har gått av stapeln i Stockholmstrakten. Bebisen och jag passade därför på att åka och titta på tävlingens sista dag då det var dags för skyddet och lydnaden.

Vissa dagar påminns jag om varför jag har dobermann och detta var helt klart en av dem! Älskar att se alla dessa härliga hundar springa runt och prestera med en sådan glädje!

När man åker sådär med en bebis så får man titta på och fota det man kan så alla ekipagen har inte fastnat på bild. Dessutom var vi lite sena också men några bilder tog jag i alla fall! Tyvärr blev samtliga modprovsbilder suddiga, attans då några vovvar fastande på coola bilder. Sist men inte minst, kul att träffa alla glada dobermannägare, som vanligt!


Har inte sett Kicki på länge men det var superkul att se så duktig hon och hennes Mezzrow’s Stella var!



Och Eliane tävlade med sin Diragos Avicii i IPO1, också duktiga!



Så här glad bli man när domaren berättar vilket fint betyg man fått!

Jag vet inte om jag ska kalla henne för den roligaste hunden på planen eller den hund som kanske hade roligast men en fröjd var det att se Birgittas hund som jag tror hette Emma.





Och mitt personliga favoritekipage som egentligen har gått i pension, Ingela och hennes Diragos Javanth. Kanske är det att han är Iris kusin och det bara skiljer några månader mellan dem, kanske är det hans svans, kanske är det att han är så pigg och glad fortfarande, kanske är det att första gången jag åkte och kollade på IDC IPO VM fick jag följa med Ingela i hennes bil ut till spårmarkerna när de skulle tävla, kanske är det att Ingela är en gullis men det spelar ingen roll. Det var kul att se Javanth tävla i årets seniortävling och ta hem den!

Sebastian tävlade med sin vovve Diragos Avalon. De tog hem hela kalaset och blev rasmästare 2018! Superkul och grattis!







Rasmästaren i FH2 Kristina Wahlqvist med Diragos Sarek och rasmästaren BSL Conny Hallberg och hans Dobforsport Cox

Ett svar på ”Rasmästerskap i IPO 2018”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *