Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Livet med dobermann får inte försvinna – Livet med dobermann

Livet med dobermann får inte försvinna

Jag har skrivit i den här bloggen sedan maj 2006 tror jag. Började bara någon månad eller två från det att min första hund Lina flyttade hem till mig.

Häromdagen gick jag in på bloggen bara för att upptäcka att den hade försvunnit och bara blivit ett felmeddelande då jag inte varit inne, inte skrivit, inte uppdaterat på riktigt länge. Plötsligt visste jag hur det skulle kännas att 16 års bloggande bara skulle gå upp i rök. Och det går ju inte för sig! För mycket har hänt, för mycket har skrivits. Det är för mycket härliga minnen.

Så jag uppdaterade, städade upp lite här och var. Fastnade i gamla blogginlägg. Gjorde en ny header som är ett lamt försök till summering av mina år med dobermann.

2 svar på ”Livet med dobermann får inte försvinna”

  1. Tack för rolig läsning genom åren!
    Jag hade också en blogg som jag inte längre uppdaterar, i den finns alla mina minnen från min älskade gamla hund. Jag funderar på att kopiera in all text och bilder till en fotobok och framkalla 🙂 men de lär bli en tjock bok 😅 eller en bok per år kanske 🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *