Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Sandig utflykt och rymlingar – Livet med dobermann

Sandig utflykt och rymlingar

I går fick småtjerna åka på ny utflykt, denna gång till stora sandgropen. Bra fysträning och skoj i ett! Håller fortfarande fast vid att det är lite bergsget inavlat i dobermannrasen!

Anna och Iris sprang upp och ner och hit och dit. Några simtag blev det också när båda vovvarna försvann ner i lite djupare vatten som samlats på sina ställen.

Emelie kastade en boll upp i en brant när jag stod en bit bort, trodde faktiskt inte mina ögon när båda vovvarna tog sats och sprang rakt upp och ner för att hämta bollen flera gånger på raken. En annan hade ju legat och flåsat i en liten hög med mjölksyra i alla benen efter första vändan!

Två sandiga och blöta hundar packades in i bilen efter dryga timmen och vi åkte hem till de två andra djuren.

När bilen svängde upp på infarten stod ingen mindre än Expo och väntade på oss bakom grinden till tomten. Ytterdörren stod på glänt precis lagom mycket för att en svart hund skulle kunna tassa ut.

Min kära lilla Lina hade öppnat dörren mellan köket och groventrén och sen låst upp och öppnat ytterdörren!

Både Emelie och jag kom i håg att vi stängde dörren inne och jag vet att jag låste ytterdörren.

Expo var blöt i pälsen då det regnade lite. Lina var helt torr och var inomhus när vi kom hem. Varför öppnar du dörren om du inte vill gå ut Lina?! Jag är så nyfiken på varför och när hon öppnade dörren. Sa Expo åt henne? Blev hon akut kissnödig? Trodde hon att vi glömde henne och försökte komma efter?

Lina och Expo fick sen en egen utflykt i form av långpromenad.

Hela gänget på bild. (Lägg märke till att Lina ser väldigt oskyldig ut)

10 svar på ”Sandig utflykt och rymlingar”

  1. :yes: till sandgropen! Mina blåa brallor däremot :rotfl: Superroligt ställe för vovvarna att vara på, ska försöka hitta någon liknande här i Stockholm som inte är så klurigt att ta sig till utan bil.

    1. Dina fina blåa byxor var ju typ bäst av allt! Vill ha! :laugh:

      Tyvärr känner jag inte till några liknande gropar i Stockholmstrakten men det vore ju guld om du hittade en egen grop där hemma! :yes:

  2. Får nog lov att hålla med om det där med bergsget. Om du lyckas få ett svar ur Lina får du gärna uppdatera, vore spännande att veta :laugh:

  3. :dog: Tack Anna och Emelie! :)

    :dog: Eva, eller hur? Kändes som en vägg men de sprang upp och ner flera gånger!

    :dog: Hille, geten Lina öppnar dörrar när hon blir stressad eller rädd eller väldigt kissnödig (och det sistnämnda var hon inte). Så jag tror något gjorde henne rädd faktiskt. :-?

  4. Hej!

    Underbara bilder! Älskar det där rosa halsbandet! Vart är det inköpt? Något spec. märke? :) Vill ha! :D

    1. Det rosa halsbandet är ett vanligt litet reflexhalsband! Tyvärr vet jag inte vem som tillverkar dem då det inte står på mitt. Men det syns väldigt bra och är bra att ha på om de ska leka eller vara lösa då det är så mjukt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *