Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Budföring! – Livet med dobermann

Budföring!

När Emelie var här och vi var på klubben kom hon på den braiga idén att vi skulle testa en budföring med Iris. Inte något vi tränat på tusen, tusen kan jag säga.

Ändå kände jag på mig att det skulle gå bra, all träning för Ronnie har gjort att Iris mer än gärna springer fram till annan person och förväntar sig skojs där. Mycket riktigt så gick det finemang och det var riktigt härligt att något bara fungerade tack vare annan träning.

Ibland känner jag mig helt knasig som tränar så mycket olika saker på en gång men när jag sedan kan ta tillvara på en sak och få andra saker serverade på små silverfat så känns det plötsligt inte lika knäppt längre!

På enklaste sätt sprang Iris mellan oss flera gånger i full rulle, det var bara ingångarna hos Emelie som jag hade att anmärka på egentligen.

Emelie fotade lite när Iris sprang fram och tillbaka och jag lyckades knyta ihop bilderna till en animation.

7 svar på ”Budföring!”

    1. Vi tränar lite på allt möjligt och Iris tycker att det är roligt att träna. :D Men så himla duktiga på allt är vi nog inte!

  1. Vad duktiga ni är och vilket coolt bildspel!!

    Blev ruggigt avis på de fina blommorna i det andra inlägget – såna vill jag ha i min trädgård! Måste nog skaffa en trädgårdsmästare, haha!

  2. Fasen vilken läcker ’animering’ eller vad det heter.. haha! svin läcker! En annan är ingen höjdare på ps eller andra foto saker öht!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *