Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Iris ger bort badankor under protest – Livet med dobermann

Iris ger bort badankor under protest

I dag har vi haft en solig dag här hemma. Fast innan vi gick ut i solen tittade vi så klart på när prins William gifte sig!

Jag hade tårar i ögonen och tyckte allt var fint. Iris morrade på några hästar som hon såg på tvn och slickade lite på min högerarm innan hon somnade i soffan. Lina var sur och gav mig anklagande blickar för att hon inte fick gå ut.

Hundlivet är hårt när matte gillar kungligt bröllop.

Efter bröllopet så gick vi ut på tomten och vattnade och fixade lite. Vår treåriga granne fick syn på oss och började gå mot staketet för att prata lite. (Vi gillar att prata med varandra hon och jag)

Hon blir utskälld av Iris varje gång hon dyker upp men kisar bara lite med ögonen tills Iris blivit tyst och sen är det full rulle! Världens coolaste tjej.

I dag kastade hon boll till Iris över staketet, klappade Lina och konstaterade att hon var varm och frågade varför hundarna åt gräs.

Under tiden som vi pratade fyllde hennes mamma deras lilla pool med vatten. Iris tittade storögt på allt vatten på andra sidan staketet. När små ben sen började springa runt i det kalla vattnet blev Iris väldigt uppspelt och ropade att hon också ville bada!

Jag vred på vattenslangen och Iris badade sig blöt med den. När hon var genomblöt så stängde jag av vattnet och Iris återgick till att vilja bada i poolen istället.

Inte blev det bättre av att jag gav bort två badankor till grannflickan heller! Iris är den enda i vår familj som gillar badankorna och hon tyckte att det var högst olämpligt att ankorna nu skulle flytta till andra sidan staketet och dessutom få guppa i vattnet som hon inte fick tillgång till.

Iris längtar efter badankorna och poolen

Inte helt omöjligt att Iris får en egen liten pool i sommar att svalka tassarna i. Iris, jag och de badankorna som bor kvar här får dela på en liten babypool eller något. Finns det några som är dobermannsäkra?

13 svar på ”Iris ger bort badankor under protest”

  1. Hej Madeleine! Det är så att man blir riktigt avis på både er och hundarna. Vad härligt det hade varit med en stor tomt att låta Nemo springa runt på.
    Det finns en hundpool jag sett på nätet i förstärkt PVC som verkar riktigt hyffsad .. Men det finns ju aldrig någon garanti att den är dobermannsäker ;)

    Finns bl.a. på hundteknik.se under övrigt

    //Malin

      1. Jag köpte den större hundpoolen hos Hundteknik förra året. Den höll hela säsongen till min golden hane så iår får han badankor istället för en ny pool :) :D

        1. Det enda jag hade emot den där poolen var priset…

          Men kul att den håller så bra att man kan köpa skojjiga badankor denna säsongen! :D

  2. Ett tipps vore att snickra till en liten pool och klä med gummiduk som man har till trädgårdsdamm
    håller garanterat för dobermannklor m.m
    vanliga barnpooler håller nog 5 min. 8)

    1. Det skulle säkert bli bra i teorin. I praktiken är jag urdålig på att snickra och det hade gått åt helsicke! Haha!

  3. Tror att Jamaika också ska få en pool i sommar.. Undrar om det finns Elliott säkra pooler hihi ;-)

    1. Ja mamma Jamaika är ju en badloppa! Hon kommer nog att vara lite sorgsen över att behöva lämna sin braiga badplats vid gamla huset!

      Badankor gillar hon ju också så du MÅSTE köpa en liten pool till henne! Elliot får inte vara med om han förstör och busar…

  4. Men elak matte som gör frestelsen ännu större genom att flytta över badankorna till den redan så roliga poolen! :wink:
    Vi har haft en vanlig barnpool med hårda kanter som både barn och hundar har svalkat sig i. Det var inte den dyraste modellen men höll bra ändå och gick inte sönder. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *