Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Eslövs BK, en snabbvisit – Livet med dobermann

Eslövs BK, en snabbvisit

I dag var det dags för träning hos Ronnie igen. Men innan vi åkte dit lämnade vi av husse på hans jobb. Efter det var det för tidigt att åka till träningen men för sent för att åka hem igen så vi stannade till på Eslövs BK längs vägen och spanade in klubben lite.

Klubben hade en gigantisk inhägnad gräsplätt! Vi var de enda på plats också så jag tog med bägge hundarna in på plan och tränade lite med bägge två.

Några agilityhinder stod uppradade mitt på planen och jag kunde inte hålla mig, jag var tvungen att testa några av dem med Iris! Gungbrädan, balanshindret och den den ringen (vad den nu kallas…)

Kameralös var jag men eftersom jag alltid har mobilen med mig så bidde det en liten filmsnutt ändå.

Glada och lagom uppvärmda åkte vi sedan vidare till IPO-träningen.

3 svar på ”Eslövs BK, en snabbvisit”

  1. Det var roooligt att vara ute på en så fin gräsmatta och köra lite lydnad och agilityhinder igen! Härligt! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *