Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Nystart för hemsidan och träningen! – Livet med dobermann

Nystart för hemsidan och träningen!


Sedan några dagar tillbaka har svenska dobermannklubben södra en ny hemsida. Det är jag som har tagit över och nu ser jag fram emot att uppdatera och fixa för fullt! Det blir ett kul år med SDK Södra! Det ska anordnas RM och utställning men jag hoppas även på lite korvgrillning och dobermannträffar. Har du som läser detta förslag på det sistnämnda så hör dig, här eller maila!

Vill ni titta in på den nya sidan (på den gamla adressen): Svenska dobermannklubben södras hemsida.

Det är inte bara hemsidan som nystartar, jag har även bestämt mig för att ta tag i mig själv och börja träna ordentligt igen. Dvs med lite mer struktur, tanke och mål. Det var länge sedan nu och den härliga våren och diverse flitiga bloggare har inspirerat mig!

I morgon börjar därför lydnadsträningen på allvar och jag vet redan vad det är vi ska träna. Träningsdagboken är framtagen och det känns riktigt kul!

5 svar på ”Nystart för hemsidan och träningen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *