Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hundhyllan! – Livet med dobermann

Hundhyllan!

I dag tog vi tag i projektet förrådet. Det var för kallt och blåsigt för att vara ute ändå så vi gömde oss där inne istället.

Av någon anledning var förrådet fyllt av IKEAs Billybokhyllor när vi flyttade hit. Inget fel på Billy men det är inte riktigt optimala hyllor att förvara förrådssaker i.

Som ni ser var det ingen direkt pedantisk ordning där inne och lilla medhjälparen var redan på plats med sin nyfikna nos när jag tog ”förebilden”.

För som vanligt var Iris överallt och skulle kolla på allt vi gjorde. Ett under att hon inte hamnade under en Billy eller i en flyttkartong.

I samma veva som Billysarna åkte ut åkte nya IKEA-hyllor in, fast vi ställde dit fem stycken hylla Ivar istället. När vi var på IKEA och inhandlade dem köpte vi plastbackar Samla också.

Tog inte lång tid innan jag fokuserade på att göra hundhylla och ordna och sortera hundgrejjerna.

Stön så mycket saker det låg i en låda här och en låda där! För att inte tala om hur mycket saker jag förvarar inne i huset. Nu fick nästan allt flytta ut till hyllan och ligga på ett och samma ställe.

Hittade en gammal, trasig tennisboll som jag la upp på hyllan bara för att lägga ifrån mig den en stund. På mindre än en minut hade Iris känt lukten av den och hämtade ner den alldeles själv från hyllan. Duktig, bollgalen hund.

Det blev tyvärr ingen ”efterbild” på hela förrådet då det fortfarande är full kaos, upp och ner med kartonger överallt men hundhyllan blev nästan färdig! (Det gäller att prioritera!)

Mest nöjd blev jag med mina två lådor.

– En spårlåda med pinnar, snusdosor och små uppletandegrejjer överst och snitslar och klämmor under.

– En lydnadslåda med klicker, targetplattor och leksaker och Iris bollar, plats för koner och annat under.

Jag hittade en massa hundsaker jag hade glömt att jag hade också. Åh så kul det är att städa i förrådet!

Tog lite förrådspaus och körde två platsliggningar med Iris på gräsmattan bara. Hon kravlade framåt i dag också! Det blir lite börja om från början med platsen nu.

7 svar på ”Hundhyllan!”

  1. Ser ut som du har lite att sortera där inne men blir nog bra det är klarat ! Önskar jag hade ett stort förråd att ha saker i !

    1. Nackdelen med ett förråd är att man har en massa plats att samla skräp på…. :-P Men det blir nog bra till slut! :))

    1. Om jag ska vara ärlig så använder jag dem inte så ofta… Men istället för pinnar i spåret, fyllda med godbitar. (Jag hade tänkt ha dem till att lära Iris liggmarkera i spåret, hunden vet att det är godis men kan inte komma åt det själv utan måste vänta på föraren.)

      Plus att inget djur eller pippifågel kan sno godbitarna under tiden spåret ligger!

      Kan vara bra när man tränar sök med hunden också. Ta med hundens belöningsgodisar och lägg i snusdosorna. Ge dem som ska vara figgar. Själv har jag fått några snusdosor med korv i när jag gömt mig i skogen, rätt skönt att slippa ha i fickan eller handen i väntan på sökhunden.

      Finns säkert flera bra saker att ha dem till ;)

  2. Blir så inspirerad av din blogg. Fina bilder och underhållande texter! Också väldigt fina hunder, förstås.:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *