Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bästa sommarbollen? – Livet med dobermann

Bästa sommarbollen?

Iris har fått en ny boll. Den är grön och väldigt mjuk, nästan pipismjuk. Iris som älskar att gå runt och ha mjuka pipisar i munne och liksom tugga tuggumi på dem tycker om sin mjuka boll väldigt mycket.

När jag köpte bollen blev jag lovad att den flyter och minsann vi testade dess flytförmåga sist jag badade bubbelbad. (Inte av mig utan av Iris som kom in i badrummet och släppte ner den i badet helt utan min hjälp). Den flöt så fint så!

Bollen, som heter Starmark Funball, har jag köpt från vipdog och går att hitta/köpa här (med rep i).

Man kan även använda den som aktiveringsboll och stoppa godis i den om man tycker det är skoj.

11 svar på ”Bästa sommarbollen?”

  1. Vi hade med oss en sån till Gotland, den flöt på bra, hade lite tendens till att flyta med ut i vågorna, och när vi gått halva stranden, försvann den, troligtvis sjönk på något vis! Då vi inte kunde se den alls.
    Men det var absolut den bästa bollen vi haft, inte en skråma efter att hundarna tuggat på den! :D

    1. Hmm.. jag konstaterade att den flöt väldigt lågt eller vad man ska säga, det var inte mycket som stack upp när Iris testade den i badkaret. Låter som att man får ha lite koll på den då. Tack för tipset!

  2. Vi har också dom bollarna, är helt sjukt bra, vi är supernöjda :D håller bra också, med tanke på att vi har en terrier,håller den för han håller den för alla :D

  3. Den är super för hundarna att träna upp bettet för skyddsarbetet oxå eftersom den är så tuggvänlig.
    Kanonbollen!

  4. Bästa bollen.
    Köpte 1st till hundarna för ca. 5år sedan. Rejält misshandlad av labbe, blandis och 2st dobbis hanar.
    Ser iof inte ny ut. Men fortfarande hel :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *