Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Ny tomtbit = ny träningsplan – Livet med dobermann

Ny tomtbit = ny träningsplan

När vi flyttade till huset var tomten inte så särkilt inhägnad så det första vi gjorde var att hägna in baksidan.

Resten av tomten har varit rymmarvänlig. För vi har ju tomt på sidan av huset och framför huset också, fast det glömmer vi nästan bort eftersom vi aldrig är där.

Nu i våras planterade vi 70 thujaplantor på ena sidan av huset som redan när de planterades var över en meter höga. Tillsammans med 1,20 m högt staket och nu har vi plötsligt en bit tomt till!

(Planen är att plantera häck runt och hänga in hela tomten men vi tar en bit i taget).

I går skruvade vi ihop några gamla brädor till ett hinder och ställde på den ”nya” delen av tomten och vips hade jag fått mig en liten träningsplan! Husse frågade om han skulle börja göra gästparkering på framsidan, han tror jag ska starta hundklubb här hemma. Hur kan han tro nåt sånt…

I dag har vi övat på rutan, hoppat över hinder och kört lite apportering. Lina var med så länge det bjöds på frolic men hon stod helst på altanen och kikade på oss istället för att träna själv. (Man ser henne på den översta bilden om man kollar lite noga). Iris och jag tränade desto mer, utan frolic.

Bra störing har vi också på den sidan av tomten, grannen går ut med sin hund med jämna mellanrum och går förbi längs thujahäcken!

2 svar på ”Ny tomtbit = ny träningsplan”

  1. Vad härligt med egen apellplan så man kan träna precis när man känner för det! :laugh:

    1. Apellplan är ju att ta i men liten ruta gräs där motivationen ökar för att träna är det! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *