Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Färdig! – Livet med dobermann

Färdig!

Den sista veckan har jag njutit av mina sista lediga semesterdagar. Eller så har jag suttit framför datorn minst 5-6-7 h per dag och fixat ihop medlemstidningen. De senaste dagarna har jag faktiskt mest varit arg på tidningen, det är ett litet hatkärleksprojekt det hela.

Men nu är omslagsekipaget på plats. Tidningen är klar. Skickad till tryckeriet.

Det blev rätt många sidor tidning denna gång, ändå fick inte allt jag ville ha med plats. Bra då jag redan nu har jag har lite material till nästa nummer, dåligt om någon känner sig bortglömd.

Nu senast på rasmästerskapet råkade jag höra klagomål på tidningen. För mycket av ditt och för lite av datt var det visst. Men jag låtsades som jag inte hörde, den som klagade visste nog inte ens att jag lyssnade eller vem jag var.

Efter många år som bloggare har jag insett att det inte går att göra alla nöjda ändå. Konstruktiva förslag ja visst men jag har svårt att ta till mig av kritik från dem som inte bidrar med något annat än att klaga.

Så snart kan alla börja campa i anslutning till brevlådan för snart kommer den, nästa nummer av dobermanntidningen!

14 svar på ”Färdig!”

    1. Det har du rätt i. Helt fel fokus, istället ska jag lyssna på alla som sagt att tidningen blev bra. :yes:

    1. Omslaget pryds av vinnare på både fram- och baksida så då har faktiskt rätt i en av dina gissningar! :))

      Gjorde vi? Va kul, när då? (Det känns som jag var helt osocial bakom min kamera hela tiden kan jag säga..)

    1. Va roligt att det var du!!

      Ja då har vi ju träffats, jag fotade ju er lilla gumma lite extra! Hon fick en egen bild på Södras hemsida och kommer med i nästa nummer av tidningen på en liten bild med sin fina rosett.

      Hoppas att vi ses snart igen! :))


      Denna bilden är den som finns med på http://www.sdksodralo.se

    1. Det är bara en liten bild. Du kan se den redan nu på hemsidan kom jag på.

      När du går in på http://www.sdksodralo.se/ så slumpas bilden längst upp på sidan (den varierar mellan tre olika) och på en av dem är samma bild som kommer med i tidningen med.

      Finns bara en brun dobermann som sitter själv på en bild och har stor blå-gul rosett på sig. :))

    1. Nu har jag ju insett hur många stavfel den innehåller men det får du blunda för sen..

      Däremot är nästa nummer fler sidor än förra tidningen, så det blir mer tidning denna gång hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *