Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Statistiken är tillbaka! – Livet med dobermann

Statistiken är tillbaka!

I går la Emelie upp delar av dobermannststistiken på sin hemsida igen! Hurra säger jag då jag har saknat den!

Förut hade Emelie även kullststistik uppe på hemsidan men den är inte med längre. Tyvärr, men samtidigt förstår jag henne, det tar tid att uppdatera hela tiden. Plus att de sakerna redan ligger på hund- och avelsdata.

Emelie har med många av de sakerna som inte finns med där på sin sida.

Hundar som dött i DCM
Hjärttestade dobermann med resultat
Wobbler
Färgtestade dobermann
CAH
Sköldkörtel
vWD
Övriga sjukdomar
Listor på dobermann över 8 år

Hela grejjen med listorna är att det är hundägarna eller uppfödarna själva som bidrar med resultaten. Klicka här för att komma till sidan.

3 svar på ”Statistiken är tillbaka!”

  1. Det har varit ett himla tjatande från flera håll när den i maj försvann. Så det är väldigt roligt när man får så mycket positiv respons över att den är tillbaka! Jag önskar att jag hade engagemanget och orken att ha min gamla sida som innehöll så mycket mer (och faktiskt var så pass lättöverskådlig gällande mycket).

    Lightversionen kommer dock vara mycket enklare för mig att sköta och det är nog inget negtivt om folk lärsig hur man kollar och läser mer noga på SKKs hjälpsidor…

    1. Nu tycker ju inte jag att jag ägnat mig åt himla tjatande utan mer vänliga påminnelser till du tog dig samman och la upp det igen, men det var det värt för det är verkligen jättebra! :yes:

      Ett tag funderade jag på om jag skulle börja istället för dig men då hade man ju varit fast framför datorn för evigt som sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *