Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Tio km till och en stor låda – Livet med dobermann

Tio km till och en stor låda

På dagens promenad med båda hundarna hade jag tänkt powerwalka (ja så gott det nu går med två svarta idioter med sig i koppel och en värld full av rådjur) men det blev ändring på det. Jag hade satt på mig löparskorna så jag hade tydligen på känn att jag skulle göra det till en joggingtur istället. När det dessutom började skymma ute så blev det naturligt att öka takten. Nu ryktas det ju om att kylan ska komma snart, även hit till Skåne, så det gäller att passa på nu innan marken blir kall och stenhård.

Jag använder ordet jogga (inte springa) om dagens runda för det var galet långsamt. Men vi rörde oss tillräckligt fort, jag blev svettig och det blev en skön runda på 10,2 km. Nu är vi uppe i totalt 369.8 km i år, inte långt kvar till 400 km.

När vi kom hem fick jag den otroligt braiga idén att gömma mig. I en kartong.

Jag gjorde som jag brukar när Iris ska få leta efter saker men gömde mig själv också när jag ändå var på gång. Iris fick ligga kvar på övervåningen under tiden som jag gick ner, la upp mobilen att filma och gömde mig i lådan. Lina tittade på när jag gömde mig och ropade till Iris att det var dags att leta men sen var hon med på ett hörn hon också.

Väldigt typiskt mig. Väldigt typiskt både Iris och Lina att hantera det hela som de gör.

9 svar på ”Tio km till och en stor låda”

    1. Vi har bara hästhage utanför de fönstren så det ska bara vara hästar på sommaren och rådjur på vintern som ska se in men ibland känner jag mig lite iaktagen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *