Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Mina ben är gjorda av gelé – Livet med dobermann

Mina ben är gjorda av gelé

För andra dagen på raken i går åkte jag skidor med båda hundarna.

Först en runda på 3,26 km med Lina. Som vanligt trippade hon bredvid mig och jag fick jobba själv. Skidspåren hade snöat/blåst igen lite så det gick långsamt och tungt men var trevligt ändå.

Därefter tog jag en liten paus på två timmar innan Iris och jag åkte samma runda.

Precis i början förvandlades mina otränade skidben till gelé och jag klarade inte att hänga med i en sväng, jag orkade inte, skidorna fortsatte bara rakt fram ut i snön och jag fick ropa stanna till Iris. Lite senare skulle jag bara lyfta ena skidan lite för att undvika jord/sten, det fixade jag inte heller och jag stod på nosen. Ändå tog samma runda som tog 30 minuter för mig och Lina att åka på 18 minuter med tillsammans med Iris. Jag flåsade helt ohämmat hela rundan.

Husse fotade oss från sovrumsfönstret när vi åkte där ute på fältet.


Jag känner mig grymt otränad och om jag känner så kan jag inte kräva av Iris att hon ska orka massa mera. Vi fortsätter åka våra korta 3-3,5 km rundor nu ett tag. Härligt svettiga 13,1 km på skidor har det blivit nu på två dagar i alla fall.

6 svar på ”Mina ben är gjorda av gelé”

    1. Hade det inte varit för att den dumma plogbilen slänger ut en massa sand också så hade jag kunnat åka fram och tillbaka här på gatan. :)

      Skoj med vinter!

  1. Rosa faran!! :)

    Vega drar pulka med lite snö i som det är nu :/
    Synd att hon har sin jädra rygg för hon verkar gilla det och tycker inte alls att det är läskigt som Hedvig och Selma göra ..

    1. Oh no lilla Vegas rygg! Kanske inte så bra att dra med den nej. :(

      Attans för det är ju väldigt kul att köra drag med vovvarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *