Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Adjö snö? – Livet med dobermann

Adjö snö?

Det kan vara så att vi har minst snö i hela landet just nu. Jag tror det i alla fall.

Just nu ser tomten ut så här och ändå ligger det mer snö på vår gräsmatta än på ängarna bortanför huset. Hundarna är nöjda ändå och i dag när solen lyste lite så rullade Lina sig i gräset och Iris var skitnöjd och sprang runt med en apportbock i plast som hon hittade i ett hörn av tomten.
21feb13
Själv har jag insett att vintern nog är över för mig för denna gången. Även om det säkert kommer att komma mer snö vid något tillfälle så blir det inte tillräckligt för att åka skidor på och jag har inga resor norrut inplanerade.

Jag får vara nöjd med de 17 km skidor vi fick till i helgen Iris och jag.

Det är bara att acceptera att man bor i sämsta snödelen av Skåne och försöka hitta på något annat istället.

I dag lyfte jag in mina pelargoner och olivträdet från vinterförvaringen i förrådet, köpte och planterade pelargonsticklingar (allt under noga övervakning av mina två medhjälpare). Jag åkte förbi djuraffären och köpte en påse torrfoder att ha som belöningsgodis inför kommande träningar på gräset. Det kändes rätt kul och vårigt faktiskt.

8 svar på ”Adjö snö?”

    1. Väder styr man inte över så det är bara att göra det bästa av det hela; dvs börja träna lydnad och grejjer på gräset! :D

  1. Ja, när solen kommer fram & värmer så är det lätt att få vårkänslor. Jag längtar till våren & sommaren, men samtidigt så är det lite mysigt med snö. ;)

    1. Hade jag fått välja hade det varit en meter snö på backen (minst) från december till mars och sen skulle våren få slå till bäst den ville1 ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *