Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Uppletande med blixtar och dunder – Livet med dobermann

Uppletande med blixtar och dunder

I dag träffade vi Nemo och hans husse Fabian. Vi började med att rasta hundarna runt nya sjön. Tack vare att det var regn i luften så var knappt några andra där. Hundarna kunde springa fritt som de ville. Gulle-Iris kan sträcka ut en bit men bara för att komma rakt tillbaka och kolla vad jag gör. Min sötnos!
19juni13.1

Iris simmade efter en boll och några pinnar i sjön. Nemo gillar också vatten men på ett helt annat sätt. Han bonkar med tassen på vattenytan och fångar sedan vattenstänket.

Efter en stund tyckte husse att hans mage blev lite svullen, då var det sluttuggat på vattnet.

En promenad tillbaka senare hade det börjat regna lätt och åskan mullrade på avstånd. Vi letade upp en bit skog där vi körde uppletande med båda hundarna.

När det var dags för Iris att springa ut och leta efter de fyra sakerna jag lagt ut både blixtrade och dundrade det rätt friskt, nästan så jag började fundera på om det var olämpligt att ha henne lös i skogen samtidigt. Visade sig att allt Iris brydde sig om var att hitta den lilla ikea-älgen jag lagt ut. Alla fyra sakerna i snåren kom hon tillbaka med utan problem.

Problemen började när det var Nemos tur att göra. Iris ville göra mera! Hon var inte färdig och hon tyckte inte att det var Nemos tur alls! På bilden i övre högra hörnet där hon står och ser samlad ut står hon och glor på och försöker få kontakt med Fabian och hoppas att han ska säga ”Leta” åt henne och inte åt Nemo.
19juni13.2

När båda hundarna uppletat klar fick Nemo leta upp mig i skogen också. Det gjorde han bra! Blöta och nöjda åkte vi hem till Lina igen.

Ett svar på ”Uppletande med blixtar och dunder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *