Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vår träningstomt – Livet med dobermann

Vår träningstomt

Den här veckan har jobb och annat satt stopp för tiden och orken att åka och träna på någon klubb eller med andra. Först deppade jag och tänkte skit också, sen kom jag på att jag faktiskt har en tomt med del avsedd för hundträningen.

Eftersom husse varit hemma mycket i veckan har hundarna varit färdigrastade när jag kommit hem och jag har kunnat träna en stund med Iris varje dag på tomten. Rätt trevligt faktiskt.
24okt131
24okt133 Lina har också varit med lite på ett hörn, på bilden ovan som åskådare under tiden som Iris kör ett ställande. (Svårt att se att den ena tränar och den andra inte)

Även om platsläggande-träningen inte blir den samma hemma på tomten har vi tränat vidare på det också. Ute har det varit 17 grader så Iris har inga problem med att ligga på gräset heller, lika bra att passa på innan det blir kallare i marken.
24okt132
När vi tränade på hoppet upptäckte jag att Iris hoppar i högerfil. Både på väg ut och tillbaka tar hon högersidan, inget som jag tänkt på tidigare men det är ju bra.

På uthoppet hamnar hon alltid långt till vänster (från mig sett) när hon sätter sig på andra sidan. Hade hon hoppat på mitten av hindret hade hon antagligen hamnat ännu längre till vänster. På tillbakahoppet hamnar hon ju närmare min vänstra sida på väg tillbaka till utgångspositionen. Kanske gör hon det med flit för att justera de sakerna själv? Kanske gör alla hundar så, bara jag som inte lagt märke till det?

2 svar på ”Vår träningstomt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *