Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 T o m dobermannen… Tack. – Livet med dobermann

T o m dobermannen… Tack.

I mitten på november snurrade Linas koppel och hakade loss från halsbandet när vi var ute i skogen. Oturligt nog hade Lina precis fått rådjurslukt i nosen och drog som en avlöning.

Tack vare den lokala facebookgruppen kunde jag skicka en efterlysning direkt och inom 30 min hade en annan hundägare hittat henne. Slutet gott och jag kunde nöjd och lycklig blogga om det samma dag.

När jag kikade i just den lokala facebookgruppen för ett tag sedan fanns där en tråd om huruvida folk borde fånga upp hundar som var på rymmen eller inte. En kvinna var mycket upprörd över att inte alla hjälpte till om man såg en hund komma springade.

fbjakten Ögnade igenom kommentarerna och det var allt från ”aldrig i livet” till ”jag letar tills jag hittar”. Så såg jag att den upprörda kvinnan hade nämnt Lina i en kommentar…

Till och med dobermannen! Shit, då har hon ju riskerat både liv och lem!

Jag kunde bara skratta och skriva en kommentar och tacka så mycket för att hon till och med letat efter min hund.

Lina, Iris och jag har hittat samt fångat in och fått rätt på en golden, två pudlar, en luddig spets, en schäfer, två bouvierer och någon typ av spaniel i våra dagar. Fem av de åtta hundarna sprang på vägar, en körde vi till polisstationen på självaste julafton och det är den enda hunden jag inte lämnat direkt till ägaren.

3 svar på ”T o m dobermannen… Tack.”

  1. Jag tror det beror på hur hunden agerat om jag hade försökt fånga in den eller inte. Sen kan man ju inte fånga alla lösa hundar man ser, mitt vad det är står en ägare bakom hörnet :) Modigt att fånga en dobermann minsann ;)

    1. Några av hundarna vi fångat in har varit en aning stressade men ingen har visat någon som helst aggressivitet.

      Mycket modigt att ge sig ut till och med när en dobermann är lös! :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *