Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Dag två på HundCampus – Livet med dobermann

Dag två på HundCampus

Dagarna går fort här! Jag lär mig saker hela tiden, om hundar i allmänhet och Lina och mig i synnerhet. Det är så mycket information att jag går runt med pannan i djupa veck så fort det är rast och bara försöker smälta allt som händer och allt jag lär mig. I natt drömde jag till exempel helt bisarra grejjer om hundträning och folk som är här på HC.

I dag har vi övat mer i labbet, Lina är fortfarnade duktig och blir bättre hela tiden. Sören tog lite bilder på mig och Lina när vi övade på plattformen.Lina på väg ner från bordet. Lugnt och fint, som det ska vara.I dag har jag även insett att jag och Lina har ungefär ett års träning framför oss. Inte vilken träning som helst utan antijaktträning! Sluta jaga efter hästar, sluta jaga efter kaniner, sluta jaga efter katter, sluta jaga efter rådjur osv osv. Håller mentalt på att försöka kavla upp ärmarna och samla kraft tills vi åker hem igen och börjar ta oss an denna uppgift. Men har jag fått Lina att börja leka med en kong (trodde jag inte för två månader sedan) så kan jag få henne att sluta jaga djur.
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Dag två på HundCampus”

  1. Mottager gärna tips om hur man får dem att sluta jaga efter diverse djur. Du får berätta hur ni ska göra ;)

  2. Jaaaaa det skulle jag oxå vilja lära min lilla hunter!

    Ni är mycket duktiga må jag säga. Det verkar så spännande att gå på Campus.

    Ha en fin helg

    Lenis och Electra

  3. Knappt att jag vet var jag och Lina ska börja med vår träning. Vet bara att det är träning, träning och träning som gäller samt att jag planerar att det kommer att ta ett år.

    Ida, om Tekla precis börjat intressera sig för vilt, se till att skaffa en leksak som hon bara får leka med när hon börjar glo efter djuren. Med lite tur och en massa träning så kommer hon till dig för att leka när hon ser nästa hare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *