En massa vovvar!

På midsommar hade vi tre hundar här på besök; Anna som var här och hälsade på med matte Emelie, Nemo och hans husse var här och firade lite med oss över dagen samt vår lille chihuahuagranne som behövde passning då hans flock var på icke hundvänligt midsommarfirande.

Nemo var den som var gladast över att få fira tillsammans. Han vill alltid leka och lyckades övertala Anna att det var en bra idé. Iris sprang med lite men lekte hellre polis än var med och lekte.
20juni141

Vi tvingade även lille grannen att vara med och posera på bild på hela gänget. Men då fick de stora svartskallarna lägga sig ner så att han slapp alla deras långa ben och kaos. Han var som ni ser ändå inte så där jätteintresserad av att hänga med dem.
20juni142
Som kompensation för att han under en stund behövde vara med dem så satt han med vid bordet när vi åt och minsann fick han äta från en del tallrikar också.

Några dagar senare fick vi besök av en annan dobermann, Iris systerson Allan. Full rulle för hela slanten på denna unge herre som är runt 16 månader just nu. Lite för mycket full rulle tyckte matte och husse och jag försökte komma ihåg hur Iris var i den åldern. Tack vare bloggen kunde vi konstatera att hon var skitjobbig. Tur man glömmer och förtränger en del saker…
22juni142

Iris tyckte också att han var skitjobbig men det gick bra att vara i närheten av honom om man fick något för det. Korv till exempel. Faktum är att Iris blir en riktig fjäskis när det finns något att äta i närheten.
22juni141

I onsdags kom dobermann nummer fyra på besök, Kira som vi ska passa några dagar medan matte är på andra äventyr. Tyvärr kan Kira och Iris inte vara tillsammans och när de ska rastas så tar husse och jag varsin vovve, därför har vi hägnat in del av tomten och delat på vardagsrummet med kompostgaller. Kira har egen utgång till sin del av altanen och tomten och det funkar utmärkt.
28juni141
Det är bara när Kira äter ben eller jag är på Kiras sida som Iris visat minsta intresse för Kiras del av tomten, annars bryr hon sig lika lite som hon brukar om andra hundar. För första gången är det rätt skönt då kompostgaller faktiskt bara stoppar Kira, hade Iris velat gå in till henne hade hon bara puttat undan gallren och då hade det blivit jobbigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette