Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Livet med dobermann blir större – Livet med dobermann

Livet med dobermann blir större

En sak som jag tänkt på ett tag nu är att det inte bara är mitt liv som är ”livet med dobermann”. Det finns ju så många fler dobermannägare där ute.

Jag har inte på något sätt tröttnat på att berätta om mitt hundliv (även om jag av olika anledningar inte skrivit så mycket på sista tiden) men det vore kul med nytt känner jag.

Därför har jag frågat en annan dobermannägare om hen skulle kunna tänka sig att skriva här och också dela med sig av sitt liv med dobermann. Personen i fråga tyckte att det lät som en kul idé och svarade ja!

Livet med dobermann blir alltså större, både med ny valp och ny bloggare, fler dobermann helt enkelt. Det ska bli jättekul!

Vem det är berättar jag en annan dag. Vill ge personen några veckors ”ångerrätt” och tid att fundera mer på det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *