Små Diragos-knoddar

21 Nov 2016 by Madeleine, No Comments »

Det var hemma hos Kennel Diragos vi var i lördags. De har valpar, små svarta sötnosar som snart ska flytta hemifrån. Efter medlemsmötet ute på Sjöhaga var vi ju tvungna att göra en liten visit i valprummet. När vi kom in i rummet låg valparna och sov. Sex svarta, blanka små.
20nov161

Så började små ögon vakna till och kolla nyvaket på oss. Plötsligt ville jag ha en valp!
20nov162
20nov163

Dobermannvalparna vaknade och var glada precis som valpar ska vara! Började tugga på varandra och brottas.
20nov164
Började tugga och pussa på alla som ville ha pussar.
20nov165
Det här kan var en liten tjej som pussar på sin nya matte. Inget var riktigt bestämt ännu. De såg ut att gilla varandra i alla fall!
20nov166

Valparna fick något att dra i. Alla sex ville vara med och dra och de lät när de kämpade runt.
20nov167
20nov168
20nov169

Själv fångades jag på bild när jag försökte stjäla med mig en av de små tikarna hem. Busted!
20nov16tjuv
Jättehärliga valpar som jag tror kommer att bli utmärkta kompisar till de lyckliga utvalda valpköparna!

Taggar:, ,


Leave a Reply

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Följ dobermannlivet på:

Livet med dobermann gillar:

Taggar

Search

Arkiv

Senaste kommentarer

   Beat diabetes   Diabetes diet