Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Rapunzel och Maximus gräver en grop – Livet med dobermann

Rapunzel och Maximus gräver en grop

Ett av mina projekt i trädgården är att gräva en grop. Till min hjälp har jag ofta min lilla granne som är 3,5 år.

Eftersom vår gemensamma favvo-film är Trassel så brukar det bli så att hon leker att det är hon som är Rapunzel som sitter fast i gropen och inte kan komma ut. (Torn, grop, vem bryr sig?!) Jag får vara Flynn Rider.

Häromdagen tittade hon på Lina som knatade runt på tomten och bestämde sig plötsligt för att Lina fick vara hästen Maximus. Eftersom Lina har en förkärlek för att gräva tog det inte lång tid innan jag kunde locka ner henne lite diskret i vår grop och hon började spontangräva som en tok!

Den lilla Rapunzeln trodde inte sina ögon; Maximus grävde för att hjälpa Rapunzel ut ur gropen!

Efter det ägnade vi resten av tiden åt att prata gott om den trogne Maximus och den fantastiska hästen var plötsligt lekens huvudrollsinnehavare! Maximus fick mycket beröm och döptes om till Maxan (eftersom Maximus är ett pojknamn).

Iris syns på båda bilderna också för den som kollar noga, hon hade noll koll på vad vi andra tre lekte och hoppade bara upp och ner i gropen med en pinne i munnen och ville att vi skulle leka med henne istället. För ovanlighetens skull hade grannen inget intresse alls av att leka med Iris, för en dag var Lina den roliga hunden.

4 svar på ”Rapunzel och Maximus gräver en grop”

  1. Vilken söt och hjälpsam granne du har :-)
    Och det är så fint att Iris och Lina trivs med henne och accepterar henne :-)

    Hur är lillgrannens föräldrar? hoppas dem inte har fördomar om Dobermann :-(

    1. Lillgrannens föräldrar är underbara på alla sätt och vis. De har från dag ett sett bortom hela dobermanngrejjen och bara sett hundarna som individer. :yes:

  2. Föredömligt Lina !!

    Undebart när hundar och barn kan umgås och leka tillsammans. Min gamla dobbis gillade inte barn tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *