Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 9,44 km helt tysta – Livet med dobermann

9,44 km helt tysta

Solen lyste över mitt hörn av Skåne i går och det var närmare 10 grader varmt i solen. När jag läste på facebook att min arbetskollega hade varit ute och sprungit så kände jag en otrolig lust att sticka ut jag med.

Stod och valde vilken hund som skulle få följa med och bestämde mig till slut för båda två! Satte på mig dragbältet och satte fast hundarnas koppel i det och så sprang vi. Lina på min högra sida och Iris på min vänstra.

Tempot blev kärring men så blir det när man springer med två varav en löper och tror det ska kissas hela tiden och jag aldrig ger efter för det där med att springa fint i koppel. Vi fick några hundmöten också och då valde jag att gå istället för att springa för att inte dobermanndamerna skulle trigga varandra att säga något. Det gick bra även om vi fick lite skäll så skällde ingen av dem tillbaka. Hejja oss!

Team tre svartskallar sprang 9,44 km och efteråt var vi så här söta! (Hittills i år har jag sprungit 43,9 km.)
När vi kom hem gick Lina omkring på tomten och nosade i soliga gräset, Iris sprang runt som en tok och tyckte vi var lagom uppvärmda för att nu leka med bollen och lattja allt vad vi orkade. Som vanligt var vi 2 mot 1 och teamet gick in och la oss på soffan istället.

11 svar på ”9,44 km helt tysta”

    1. Så du står själv för inköp av band och porto? Det var ju snällt av dig! Fina band var det också.

      Jag föredrar ändå att skicka pengarna direkt till hundstallet på pg 90 05 57-0

  1. Gud vad duktiga ni är! Mysigt med vårsol – vår snö har tyvärr nästan töat bort helt nu, så nu kan det lika gärna få bli vår här oxå. Inte en enda skidtur blev det – skittrist :(

    1. Har inte ni heller åkt skidor!? Vilken dålig vinter!

      Om vi lyckas hålla igång med springandes så är vi duktiga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *