Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Fyra dobermann på sandstrand – Livet med dobermann

Fyra dobermann på sandstrand

I går åkte vi på utflykt till nya sjön. Flickorna lånade ut sin flytväst till Anna i förhopning att hon skulle ta några kraftfulla simtag med den på sig istället för att bara plaska på bottnar-djup.

Lina brydde sig ju högaktningsfullt inte ett dugg om sjön, simtag eller de leksaker vi hade med oss för att locka till simning. Men hon rullade sig noga i sanden, låg och myste och var med och lekte lite mellan varven.
3juli13.1

När vi insett att Anna inte skulle ta några kraftfulla simtag gick vi en lite promenad på stranden istället. På tillbakavägen såg vovvarna en annan hund komma gående mot oss. Lina tog det säkra före det osäkra och intog tiger-smygar-position.
3juli13.2

Det var Nemo och hans husse som kom och mötte oss och Anna fick träffa honom för första gången. Lina tyckte att det var skönt att det var någon hon kände så hon kunde slappna av och vifta på svansen med de andra.
3juli13.3

Efter det var allt rätt mysigt en stund. Anna gillade Nemo som jag anade att hon skulle göra och Emelie som passat Nemos pappa Mr P vid något tillfälle kunde se likheter mellan far och son.

Sen är sanningen att Lina såg några fåglar och började jaga dem, Iris kunde inte hålla sig från att springa efter Lina och pippisarna och jag blev arg och Lina fick gå i koppel större delen av promenaden efter det. Nemo sprang upprepade gånger ner till vattenkanten och slurpade i sig så mycket vatten att han till slut fick vattenförbud och Anna skällde ovanligt mycket.

Men hundarna var glada och nöjda.
3juli13.4

Efter strandpromenaden gick vi upp till klubben där vi tränade en stund. Emelie och Anna kände på formen efter att inte ha tränat på evigheter. Nemo och Fabian fick träningstips och kände på skillnaden mellan godisbelöning (klicker) och kampbelöning i träningen. Iris och jag passade på att utnyttja störningen och Lina tyckte att alla kunde ge henne godbitar och klappa henne bakom örat.
3juli13.5

5 svar på ”Fyra dobermann på sandstrand”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *