Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Scoop your poop! – Livet med dobermann

Scoop your poop!

Här har ni den; Washingtons bästa skylt.

Såg den på flera ställen och banne mig det var nästan så jag hade önskat att jag hade haft en skruvmejsel med mig så att jag hade kunnat snatta en utav dem.

Extra bonus: ”It’s the law”
scoopyourpoop

6 svar på ”Scoop your poop!”

  1. På en finsk hemsida kan man beställa klistermärken, som villaägare kan klistra upp på sina soptunnor så att förbipasserande med hund kan kasta sina bajspåsar i, ifall det inte finns så många latriner i området. Tycker det verkar som en dra idé, dock är texten på finska… (om jag vill minnas rätt). Kanske finns nåt liknande i Sverige? ;-)

    Om nån sku råka ha vägarna förbi min på Åland nångång, så välkommen att slänga era påsar i min soptunna! :laugh:

    1. Ja såna klistermärken har jag sett på soptunnor. Jag tror det är SKK som gjort dem men de är inte på långa vägar lika fina som Scoops uppmaning att scoopa poop. ;-)

      Snält av dig att vi får kasta i din tunna! :-D

  2. Näe, nu har jag hakat upp mig på en bra svensk slogan, men det går inget vidare. Fast Engelska är ju ett kärnämne och skolan obligatorisk, så vi kanske helt enkelt kan använda de där skyltarna ?:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *