Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Vi hittade bara en butik – Livet med dobermann

Vi hittade bara en butik

När jag var i New York i september 2011 bloggade jag om våra besök på Petco och Petsmart, de stora djuraffärerna som vi hittade där.

Nu när vi var i Washington hittade vi inte lika många hundaffärer, faktum är att jag till slut var tvungen att gå fram till en hundägare på gatan och fråga henne var jag kunde hitta en och den var den enda vi hittade på hela veckan.

Butiken låg i Georgetown på 1855 Wisconsin Ave. Långt, långt upp på den annars shoppingtäta gatan. Själva butiken var rätt liten men det var kul att gå och titta lite bland hyllorna ändå.

Det som förvånade mig mest sist var även det som fångade min uppmärksamhet denna gången; det här med att det är bra att lära hunden att kissa inne. Nu finns det även mer naturtrogna gräsmatteliknande pads tydligen, tjoho utvecklingen går framåt!
pottywdc

Upptäckte en annan sak som jag inte sett förut. Hundgodis med koppling till det militära. Kändes väldigt typiskt med tanke på att det i Washington går att hitta ett moument eller staty till minne av precis allt som har med det militära att göra. Undrar om det konceptet hade funkat i Sverige?
armydogwdc

Jag lämnade butiken efter att jag inhandlat ett hundhalsband. Man kan nämligen inte ha för många hundhalsband! Här nedan står jag och ser nöjd ut utanför butiken med mitt nya fynd i handen.
unleashedbypetco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *