Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 LO-tävling! – Livet med dobermann

LO-tävling!

I dag var det LO-mästerskap hos Marina och Kent på Ruckelbo! Dvs vi i dobermannklubben här i Skåne gjorde upp om titeln lydnadsmästare 2013. Jag och Iris var med även om vi inte trodde vi skulle knipa vinsten utan mer för att ställa upp så att den eventuella vinnaren skulle få fler att vinna över, hehe.

Däremot skulle vi försvara förra årets vinst i dobbisracet, där trodde jag stenhårt på seger i år igen.

Iris och jag var ekipage nummer tre ut på planen och tack vare att snälla Stefan bestämde sig för att fota med min kamera så fick jag något så ovanligt som bilder på mig själv! Jättekul!

Stefan var dock snäll när han fotade för det värsta är inte med på bild. Iris var duktig på lite och dålig på mycket kan man säga. Om inte annat så bytte hon sida och började kuta på min högra sida under språngmarschen, det säger rätt mycket om vår dagsform. Vi var katastrof helt enkelt.

Jag tröstar mig ändå med några småsaker. Tandvisningen som varit jobbig för Iris när hon var yngre gick bra idag. Hon satt kvar tog det lugnt när domaren kollade. Jag såg inte att Iris tjuvade på något moment. När jag satte henne inför hoppet och inkallningen så satt hon kvar tills kommandot. Bra.
28sep13.1
28sep13.4
Läggandet var segt och dåligt men hon såg i alla fall glad ut på svansen när hon låg där.
28sep13.2
Iris har i alla fall snappat upp det där med utgångspositionen. Hon sätter sig rakt och flera gånger var hon verkligen dikt an mig (istället för som många hundar som väntar på belöning gör och lutar låångt ut från föraren)
28sep13.3

Sen var det dags för dobbisrace och Iris fattade vad som var på g redan innan jag hade lämnat ifrån mig kopplet till Pontus som skulle hålla i henne.
28sept13.6

Alla andra tror jag hade (kamp)leksaker med sig att locka på hunden med men jag bara lämnade Iris och gick.
28sept13.7

När det var dags för prisutdelning så visade det sig att vi kom trea trots allt, kors i taket. Och vi vann inte dobbisracet, kors i taket igen! Iris var mer än nöjd ändå, hon fick en ny boll som pris. Själv kände jag mest att det var kul att träffa de andra dobermannägarna i Södra, vi är ett härligt gäng faktiskt.
28sept13.8
Sen blev jag bara mer sugen på att träna mer med Iris, det blir så när det går dåligt! Hoppas att veckan som kommer bjuder på mycket sol och bra träningsväder.

2 svar på ”LO-tävling!”

  1. Vilket himla mysigt LO ni verkar ha, ni är så aktiva och gör så mycket kul :-)) Vi andra måste bli bättre på den sidan. Det verkade ju som Iris var bra på en hel del, för mig är huvudsaken att hundarna är glada och det verkar ju Iris vara, typ jämt :laugh:

    1. Jag gissar att Stockholm, Södra och Västra är de mest aktiva LO:na och min uppfattning är att i alla fall att Skåne är aktivare än vad Stockholm var när jag bodde där. Så jag har haft tur :)

      Iris är alltid med på noterna, ibland lite för mycket :-P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *