Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Karma-klövar – Livet med dobermann

Karma-klövar

Ibland är livet lite rättvist och man får vad man förtjänar faktiskt.

För ett tag sedan berättade jag om hur jag stannade till längs motorvägen och hjälpte till vid en trafikolycka och skjutsade några personer som blev stående i det avstängda körfältet hem till Hörby. (För den nyfikne, läs mer här).

För mig som blir lycklig av att hjälpa andra människor var det inga konstigheter att jag gjorde det, nu när jag även fick en present för det så blev jag däremot ännu gladare!

Det visade sig nämligen att en av dem jag skjutsade hem från den avstängda E22:an var jägare och han frågade om jag var intresserad av att få rådjursklövar, klart jag var. Så i går när vi hade tävlat klart på Ruckelbo åkte jag in till Hörby och hämtade dessa tjusiga klövarna. Fyra rådjur och fyra vildsvinskulting blev det! Jag kallar dem karma-klövarna.
tassarsept13
Nu ska det med andra ord släpas klövar genom skogen och testas på det här med viltspår!

Alla bra tips på vad som kan vara bra att tänka på mottages tacksamt då vi är noviser på detta.

3 svar på ”Karma-klövar”

    1. Vega lackade med all rätt, någon måtta för det ju vara på ohövligheterna ;)

      Dina tips var bra jag ska bara samla mod nu att testa. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *