Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Fästingens rätta ansikte – Livet med dobermann

Fästingens rätta ansikte

fasting22013 Tro det eller ej men dagen efter att Lina var på rådjursjakt så hittade jag en fästing på henne! Fatta, den 18 november finns de sabla odjuren fortfarande ute och lever och äcklar sig här i Skåne!

Fästingar är vidriga. Även om de är så små att de ibland knappt syns så mår hela stora jag illa av att de finns. Dessutom vet jag att de är onda. Att de kryper runt i livet och skriker och bråkar och vill vara vidriga med flit. Det är ju svårt att bevisa eftersom de som sagt knappt syns och inte hörs (och skulle de höras så är det ju bara ett litet ljud).

Jag är övertygad om att om fästingar vore större och vi kunde se dem bättre och höra dem så skulle detta vara den korrekta bilden av det vidriga krypet:
fasting2013

4 svar på ”Fästingens rätta ansikte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *