Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Jag önskar mig snö – Livet med dobermann

Jag önskar mig snö

I dag såg vi draghundsport på tv. Om hunden Sheriff, en pointer som vunnit både VM och EM och älskade att dra husse på skidor. Jag som redan längtar efter snö sedan juli blev inte direkt mindre sugen. (Iris morrade mest åt alla hundarna på tvn men jag tolkade det som ren och skär avundsjuka).

Ändå var Lina och jag ute och sprang 5 km i dag och jag tänkte faktiskt att den snöfria backen innebär att vi både kan springa och träna som vi vill. Men jag skulle byta det mot snö direkt om jag kunde!

I värsta fall (dvs om Skåne är snöfritt hela vintern) så har vi hyrt stuga i fjällen om några veckor. Snart börjar jag räkna dagarna dit. Mörkret och regnet är deprimerande!

Delar med mig av drömbilden, det är duktiga Anna-Carin Lönn som tagit den!

2 svar på ”Jag önskar mig snö”

  1. Vilken härlig bild!!!

    Det är oroväckande snöfritt här i Småland också, och som det ser ut nu så lär du inte vara den enda som ”flyr” norröver den här vintern ;)… Vi har ju nyss fått tag på en hundpulka och bara hunnit testa den i två dagar. Kommer nog bli arg om det inte bjuds på lite ordentlig snö iaf ett par veckor (för det är väl inte att hoppas på för mycket) innan vintern är över :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *