Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Inomhusdagar – Livet med dobermann

Inomhusdagar

21jan141 I helgen har jag jobbat natt med en dum förkylning samtidigt. Samtidigt har det blåst kalla vindar utomhus.

Min motivation att vara ute under de senaste dagarna har varit dålig kan man lugnt säga.

I går tog jag till latmansknepet nummer ett när båda hundarna fick lägga sig i hallen under tiden som jag tömde en liten påse Eukanuba för papillonisar. De kulorna är små, små och när jag var klar sa jag varsågod och hundarna sprang runt och letade småkulor i hela vardagsrummet.

I dag har jag varit ordentligare och körde t-sök här inne. Först fick båda hundarna värma upp på burkbanan där jag hade lagt en frolic i fem burkar och T i en.

Trodde att jag skulle lura dem bägge att markera fel men icke. Lina försökte markera frolicburkarna men insåg fort att det inte lönade sig och letade rätt på T-burken.

21jan142 Iris däremot, hon letade bara efter T-burken och verkade inte bry sig ett dugg om Frolicarna. Det var så kul att jag bestämde mig för att involvera husse. När jag gick ut för att rasta Iris fick husse gömma en T-påse här inne.

I vanliga fall gömmer jag grejerna själv och det var nyttigt att veta lika lite som Iris om var påsen var gömd. Plötsligt fick jag hålla reda på var Iris letat, var hon inte letat och försöka hjälpa henne så gott jag kunde.

Husse hade lagt på sen i en blomkruka som står på golvet och Iris hittade påsen så fint, även om hon nästan demolerade växten i krukan på kuppen innan hon valde att lägga sig och markera istället.

Iris och jag gick ut igen och husse fick gömma påsen på nytt. Denna gången hade han stoppat den under kylskåpet och Iris hittade påsen, drog ut den och sen liggmarkerade hon. Min duktiga lilla plutthund!

2 svar på ”Inomhusdagar”

    1. Specialsök är jätteroligt!

      Jag och Lina gick en kurs på HundCampus för ca 7 år sedan och sen har jag lärt Iris det lilla jag kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *