Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Promenad på Landvetter – Livet med dobermann

Promenad på Landvetter

Husse Magnus skulle på anställningsintervju för ett flygbolag i måndags. Intervjun ägde rum på Landvetter utanför Göteborg. Då vi bara har en bil och Lina inte klarar sig så länge ensam hemma så såg jag till att inte jobba den dagen och så följde vi med Lina och jag!När Magnus var på intervjun knatade jag och Lina i skogen kring flygplatsen. Det var rätt tät skog runt flygplatsen så vi gick mot inflygningsljusen med förhoppning om att skogen skulle vara mindre tät där. Jag hade rätt, det var högt gräs, ljung och lagom mycket träd. Lina hade fullt upp med att nosa och ta sig fram i det höga gräset, ändå var hon väldigt duktig på att hålla koll på mig. Så efter en stund fick hon gå med långlinan hängande efter sig. Det gick bra.

När de första flygplanen flög in över våra huvuden så tittade Lina inte ens upp, kanske har hon varit med och tittat på så mycket flyg att hon inte bryr sig längre. Däremot regagerade hon på de vingspetsvirvlar (var tvungen att fråga Magnus vad som orsakar ljudet) som hörs när planet har flugit förbi och som låter som pisksnärtar i luften bakom planet. Hon verkade förbryllad över ljudet de första gångerna, efter tredje planet som kom så reagerade hon inte längre.

Som vanligt var kameran med, bilderna kan ni titta på här. (Hur det gick på intervjun får vi veta en annan dag men jag och Lina håller tummarna!)
Bloggtoppen.se Husdjuronline counter Djur & husdjur bloggar bloglovin

0 svar på ”Promenad på Landvetter”

  1. vad kul visste inte ens att det fanns typ skog omkring där de är så otroligt mycket brötande där så :P

    hur gammal är lina förresten?
    undrat de ett tag^^

  2. Bra fråga Ida, så observant du är!
    Citerar mig själv från inlägg från den 30 sept "..Hon sprang in i någon tät buske och till min stora förvåning var det bara en sele som satt fast i långlilnan när jag drog i snöret." Den gången kom hon ju tillbaka med en död kanin i munnen. Så jag körde med lite extrassäkring nu när vi skulle till ett ställe där vi inte varit tidigare och jag hade noll koll på viltbeståndet.
    Knöt fast linan så att alla ev ryck och belastingar låg på selen och inte på halsbandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *