Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Lilla Anna blir större – Livet med dobermann

Lilla Anna blir större

I dag har vi träffat den här sötnosen, lilla Anna och matte Emelie. Vi var bl a på klubben och tränade. Anna har ju så klart vuxit lite för varje gång jag sett henne men denna gången var det märkbar skillnad.
anna25okt.1
Emelie tränade inkallningar med Anna och det gick jättebra! Anna sprang så fort så, fort när matte ropade. Även när Anna var på väg att jaga efter Iris, väldigt duktigt tycker jag! Iris reagerade också varje gång på Emelies inkallningar. Även om Anna hit inte låter särskilt likt Iris här vilket jag använder.
anna25okt.2
Anna hade en väldigt kul leksak med sig som Iris gärna stal när det passade sig. Anna tyckte att det var lika kul att springa bredvid och beundra istället för att försöka ta tillbaka den eller blir sur. Vi får se om det håller i sig när hon blir lite större sedan.
annaokt25.10
Kampade lite med Iris om leksaken också och snöret hamnade runt Iris nos, det tyckte jag var skoj.
anna25okt.3
Iris och jag tränade mycket fritt följ med vänster om halt. Jag är så glad för att Iris rumpa nu åker med runt på ett helt annat sätt än tidigare. När vi tränade fick Emelie ropa hur mycket hon ville på Anna utan att Iris brydde sig. Plus att Iris blev arg på Anna om hon kom för nära när Iris tränade. Iris tycker att träningen är viktigast. Bra grejjer.

Emelie var snäll och hjälpte mig att kolla på en grej med ettans apportering också. Iris har så lätt att ta och hålla saker i munnen att jag skulle bli ledsen om det inte blev en tiopoängare på tävling då det är så lätt moment för just henne.

Jag körde även två platsliggningar med Iris. En i början då jag gick bort och räknade extremt långsamt till 30 och en till på slutet där jag räknade lite fortare till 60 (Emelie hade hunnit räkna till 71). Så det börjar närma sig minuten även om tiden inte är så viktig i sammanhanget. Det viktiga är att Iris ligger, stilla! Det känns riktigt bra just nu, hoppas att det fortsätter lika stabilt så vi får till en bra plats i slutänden här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *