Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Hundlöpet 2010 – Livet med dobermann

Hundlöpet 2010

I dag anordnades det ett motionslopp på en mil. Men inte vilket motionslopp som helst utan Hundlöpet där man sprang med sin hund! Kan ni tänka er så kul!
hundlopet
Jag var till en början väldigt sugen på att anmäla mig och springa med Iris men sedan krockade det med mitt jobbschema. Försökte då övertala husse att anmäla sig men han kände inte för det. Jag har ju ett knä som krånglar lite dessutom så det hela blev ingenting. Nu när det blev ändring på mitt jobbschema så hade jag ju kunnat anmäla mig i sista sekunden men då hade jag glömt bort det..

Jag kom på det i morse och lastade fort in mig själv och Iris i bilen. Vi var ute så sent att vi inte hann se starten men vi hittade ett bra ställe efter ca halva loppet där vi kunde stå och hejja på dem som sprang. Åh så kul det hade varit att vara med! Jag hade lätt kunnat ta att mitt knä antagligen hade expoderat efteråt, det hade varit värt det!

De flesta hundarna som passerade oss låg inte i drag utan sprang lite hipp som happ, vid sidan, i flexi, bakom sin matte/husse… Iris i dragsele och på bra humör hade inte legat bakom mig när vi sprang! Man vinner många minuter och sparar kraft på det!

Jag fotade och jag kände igen EN av alla mattarna och hussarna som sprang förbi. Det hindrade mig inte från att fota alla som kom längs vägen och göra ett album där jag la upp bild på alla vi såg, klicka HÄR! När vi hade stått där och hejjat en bra stund åkte vi till målgången och hejjade när de kom i mål också.

Jag hoppas att sponsorer, deltagare och de som anordnade det hela är så nöjda med dagen att det blir ett lopp nästa år också!

När vi kände oss nöjda med det gick vi ett varv i rasthagen för att sedan gå till BK och träna lite agility och apportering samt några inkallningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *