Kvällspasset

Iris och jag brukar ta ett litet träningspass varje dag på tomten. I dag blev det tre. Jag filmade det sista och vi lekte lika mycket som vi tränade. Lek är viktigt och kul.

Jag filmade med GoProkameran som gjorde allt en aning vidvinkligt. Det ser ut som vi går helt skevt och gör sneda vändningar, jag hävdar bestämt att vi bara gjorde nittogradssvängar och gick rakt fram.

Så här har vi det hos oss!

Iris kommer gärna med bollen till mig, det har vi tränat in.

6 svar på ”Kvällspasset”

 1. Riktigt fint! Hur har du tränat att hon skall komma in och leka med dig? Läste din rubrik på hundbloggar, verkar som det är något du fått jobba med? Smile Tipsa GÄRNA Grin

  1. Något vi övat på sedan hon var valp men i omgångar har jag varit slarvig.

   Men nu verkar det ju sitta!

   Leksak i snöre så att hunden inte kan sticka med den. Att man inte alltid tar leksaken från hunden när hunden kommer in med den. Kampat mycket med leksaken. Jag sprang ofta iväg när Iris var yngre så att hon fick jaga ifatt mig med sin grej istället för att sticka åt sitt eget håll.

   Jag tycker att det är skönt att kunna kasta bollen låångt och hon kommer tillbaka med den till mig. Smile

 2. Ääälskar Iris glada svans och hennes outtröttliga energi! Du är så duktig med henne Smile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette