Iris vill också träna!

Även i dag har vi ”bara” tränat här hemma på tomten. Innan vi tränade sprang vi lite mer än 7 km för att få bort det värsta springet i benen, jag vet inte om det hjälpte…

Tog med mig klicker och några hundgodisar i fickan och så gick vi ut på baksidan. Iris tog med sig sin boll. Sen ställde jag upp mig och bara väntade utan att säga något. Jag ville se om Iris självmant skulle komma och vilja träna.

När Iris hade sprungit runt och nosat av det viktigaste släppte hon plötsligt bollen, sprang till min vänstra sida och satte sig perfekt fot. Hon ville också träna!

Sen körde vi läggande under gång ett bra tag. Varje gång jag klickade och Iris fick en godis så gick jag och ställde mig några meter längre bort. Inte en enda gång sa jag att ”kom hit” eller kommenderade in henne fot igen. Hon sprang på plats självmant varje gång. Roligt.
28sep13.2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette