Blir du mer man med åren Iris?

Iris löper och har gjort det i snart två veckor. Jag kan inte säga att jag störs av att Iris löper mer än att jag kanske inte släpper henne lös lika ofta som jag gör annars. Men annars är hon sitt vanliga crazy jag och allt fungerar utmärkt.

Men en sak klurar jag väldigt på; detta löp har Iris börjat lyfta på benet när hon kissar. I stort sett varje gång hon kissar och det gör hon ju löptiksmässigt precis HELA tiden. Ska det vara så här?
Är det frånvaron av nära tikväninna som gör henne så här? Är det något som händer med åren, desto äldre hon blir desto mer man blir hon? Varför gör hon det plötsligt nu när hon alla andra löp nöjt sig med att bara kissa massor men vanligt?
30nov14

Iris lyfter benet mot en lämplig tuva…


7 svar på ”Blir du mer man med åren Iris?”

 1. Jamaika har lyft på benet hela sitt liv. Tycker att en gammal dam på 10.7 kan sluta med det nu.
  Hon är mer hanig än någon av mina hanar jag har och har haft.
  Jamaika kanske är transsexuell? En del kallar det för dominans.
  Vad vet jag? Jag älskar henne av hela mitt hjärta.
  Pussa Irisen från mig.
  Kram

 2. hmm, kanske något som utvecklas med åren och ”mognaden” på samma sätt som för hanarna? Kan ju ta ett par år för hanhundar att börja lyfta ordentligt på benet och vissa gör det ju aldrig.. Heh
  kanske har hon tröttnat på att få kiss på benet eftersom hon kissar så mycket nu? Razz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette