Warning: Undefined array key 1 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Undefined array key 2 in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 505 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php on line 557 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/visitors-online/visitors-online.php:505) in /customers/8/c/f/galjar.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Drag-tills-jag-dör-mode – Livet med dobermann

Drag-tills-jag-dör-mode

Dagen efter att jag cyklade med Lina gjorde jag även ett försök med Iris. Det var viss skillnad!

Lina trippade fint och det var inte så svårt att få henne att springa bredvid cykeln med lagom drag. Iris fick på sig selen och gick in i drag-tills-jag-dör-mode! Jag fick använda bromsen flitigt för att hålla henne från att falla in i galopp och sen öka takten ytterligare.

På några bra raksträckor lät jag henne bestämma tempot tills jag kände samma känsla i magen som jag fick när jag bodde i Frankrike och någon lyckades lura mig upp på någon alptopp där enda vägen ner var en puckelpist från helvetet. Jag började tänka saker som att trillar jag nu så dör jag på riktigt.

Dessutom drar hon så himla mycket att jag funderar på att låta henne dra i björkisselen även om det innebär att hon hamnar lite längre fram än vad jag hade önskat. Låta henne trava i springern tills vi kommer till raksträckor och sen koppla om henne till draglina och låta henne springa framför cykeln.

En bra sak är i alla fall att hon lyssnade bra på sakta och stanna.

9 svar på ”Drag-tills-jag-dör-mode”

  1. Sa ju till dig att det skulle bli annorlunda att köra med Iris respektive Lina :-P

    Fega jag skulle nog tycka att det var mycket trevligare att åka på cykeltur med tant Lina även racer-Iris säkert skulle ge mig en upplevelse som jag sent skulle glömma. Dutti Iris dock som lyssnade bra på mattens kommandon! :yes:

    1. Ordentlig hjälm :soldier: och kanske rulla in hela mig i skumgummimadrass nästa gång?

      Mycket skönare faktiskt att fincykla lite med tant Lina.

    1. Fast Heléne, det ingår i din varje-dag-vardag på ett helt annat sätt! Du är ju en :cowboy: (blandning mellan cowboy och Indiana Jones?) Jag är ju en fegis! ;-)

    1. Jag vet ju hur en kickbike ser ut men jag har inte riktigt fattat vad som är så mycket bättre med en sån än en ”vanlig” cykel?Är det bara så enkelt att det är en sån man använder vid barmarksdrag på tävling? :question:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *